תרופה מונעת סרטן

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

23/10/2001 | 08:17 | מאת: דני

שאלה לדר. אריאלי ולפורום אתמול בשיחה בגל''צ הוזכר תוסף מזון בשם PC space כמונע סרטן ערמונית, התוסף הומלץ לי גם על ידי רופא אורולוג. הבעיה שבבתי המרקחת לא שמע על זה. איך ניתן להשיגו? תודה

23/10/2001 | 17:29 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אני מוצא את הרכב המילים PC SPACE רק בהקשר למחשבים. אני קונה לעתים בבית מרקחת מקוון בשם DRUGSTORE.CO.IL בקטלוג שלהם אין מוצר דומה אבל אם תשאל באימייל [email protected] יש להם רוקחים בעלי ידע רב. אולי יוכלו לעזור לך. דר' אריאלי המליץ על תוסף בשם PROSAFE אשר גם באתרים שונים ברשת אומרים שהוא מקטין את הסיכון לסרטן הערמונית.

23/10/2001 | 21:18 | מאת: צפוני

ניתן להזמין מאתר האינרנט של החברה המיצרת או הזמנה טלפונית או פקס טל.5533-524-714 פקס.5222-524-714 קידומת -1 - ארה"ב אתר החברה WWW.botaniclab.com השתמשתי במוצר זה במשך שנה מוריד רמת ה - p.s.a בדוק אינו תרופה מוגדר כתוסף מזון

24/10/2001 | 09:27 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אני בטוח שדר' אריאלי ישמח אם תפרט, וגם אם עוד משתמשים שיש להם נסיון אם התוסף יוסיפו הערותיהם.

24/10/2001 | 09:44 | מאת: דני

לצפוני שלום תודה על האינפורמציה, הבנתי ש 60 כדורים עולים 108 $ . האם זה נכון שהמחיר כל כך גבוה?

29/10/2001 | 14:14 | מאת: רם

אשמח לשמוע מה עשית אחרי שנה של שימוש גם אבי השתמש אך אחרי חצי שנה עלה ה PSA

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת