מה קורה לפורום?

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

19/10/2001 | 23:38 | מאת: יהודה

לא הד"ר לא דני אתם בסדר? כי אנחנו לא כל כך בלי התשובות והעצות שלכם

20/10/2001 | 19:02 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

ליהודה שלום עושים כמיטב יכולתנו מאחל לך בריאות מלאה ד"ר אריאלי

20/10/2001 | 22:24 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אני לא זוכר שאלה שלך שנשארה ללא מענה. יש כמובן שאלות שהדיוט כמוני לא יכול לתת להן תשובות ואז אני משאיר אותן לדר' אריאלי. אני לפעמים כמו האיש מסדרת הטלויזיה שמקבל את העתון של מחר ורץ להציל את העולם. אני משתדל לענות במקום שאני יכול, ואם זה ניתן לחפש לפונים שאינם יודעים לחפש באינטרנט, מידע מהרשת.

20/10/2001 | 23:10 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני כל הכבוד ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת