בכל זאת עוד שאלה על פרוסף

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

11/04/2001 | 19:32 | מאת: דני

הייתי מתקשר באימייל אבל אינני יודע למצא כתובתך. אני רוצה לשאל לגבי שני אנשים. לגבי קרוב שלי שאובחן כסובל מממאירות בערמונית לפני מספר חדשים ובחר לקבל טיפול חדשני בהקרנות ממוקדות בבי'ח ביילינסון. האם prosafe יכול לשפר את סכויים שלו להחלמה. אני בעצמי סבלתי לפני כ 6 שנים מערמונית מוגדלת, לא ממאירה. נותחתי (ניתוח לא רדיקלי) וה psa מאז תקין. האם יש טעם שאקח תוסף זה או אעשה איזו פעולה לשפר את הסיכויים שלי לא לחלות. זאת ועוד - האם ידוע לך אתר של התוסף. תודה דני כתובתי (במקרה ולא תרצה לענות בפורום) [email protected]

11/04/2001 | 22:36 | מאת: דני

השאלה על אתר המביא אינפורמציה על התוסף לא אקטואלית יותר. מצאתי את האתר http://www.alterna-danor.com/prosafe.htm שמסביר את הלוגיקה מאחורי המוצר היטב תודה

11/04/2001 | 23:12 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

דני שלום למרות שמצאת את האתר שחיפשת פשוט השאלה שלך נהדרת ואני רוצה לענות לך גם לטובת אנשים נוספים. קודם כל גם אדם שעבר ניתוח כריתת הערמונית עקב היפרטרופיה שפירה של הערמונית יכול בעתיד לפתח סרטן הערמונית. לכן חשוב ביותר שאתה ממשיך לעקוב אחרי הפי.אס.אי. כמו כן גם אדם שעבר ניתוח כזה חייב לשמור בכל דרך אפשרית מהתפתחות סרטנית. לגבי השאלה השניה, קודם כל חחיבים לקבל את הטיפול הרפואי המוצע, כמו הקרנות וכו' תוסף מזון אינו מרפא מסרטן כאשר זה כבר קיים, אבל יש מחקרים המוכיחים שתוסף מזון זה יכול למנוע שהמחלה הסרטנית תעבור לשלב מתקדם יותר. ישנם חוקרים רבים הסבורים ששילוב בין רפואה קונבנציונלית + תוסף מזון יכולים לתת תוצאה טובה יותר אני ממש מודה לך על שאלתך. ד"ר אריאלי

12/04/2001 | 08:23 | מאת: דני

רב תודות. עזרת לי ולקרוב שלי שהזכרתי (לא קרבת דם) מאד. דני

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת