הצרות דרכי השתן.

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

09/10/2001 | 16:37 | מאת: ב.

לד"ר אריאלי שלום רב! אני הייתי הראשון שביקשתי הסבר לתופעה הלא נעימה:הצרות בדרכי השתן וגם ציינתי את גילי ומצבי הכללי. אחרי באו חברים נוספים מ. ש. נ. ואני בטוח שיש עוד הרבה אנשים שלא משתינים כמו בגיל צעיר,כשאפשר היה להגיע עם הקילוח עד מעל הראש..,ובכל זאת ד"ר אריאלי הנכבד האם זאת מחלה פרוסטטיטיס? לפי התשובות הרבות שאתה עונה לשואלים, רואים ששולט אתה בהמון ידע ומידע בנושאים הללו, אי לכך, אבקש לתת לי עצה טובה בנדון. שתהיה לנו בריא ושתוציא ספר ,בו יהיו כל התשובות הרבות שאתה נותן לפורום,אני בטוח שלספר הזה יהיה ביקוש רב. אני הראשון שארכוש אותו.שלום רב לך ד"ר הנכבד. כתב-ב.

09/10/2001 | 18:32 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

כמובן שתחכה לתשובה מדר אריאלי. רק כדי לחסוך התכתבות הלוך וחזור, אני עוקב אחרי הפורום כל הזמן ואינני זוכר את הפרטים של שאלתך. אז אני מציע שתחזור על עיקרי הדברים בקצרה, לא רק הסימפטומים כמו קושי בהטלת שתן, אלא גם האם נבדקת על ידי אורולוג, האם נבדקת בדיקת PSA ומה היו התוצאות האם בוצע אולטרסאונד רגיל או רקטלי וכו'. אני מניח שזה יחסוך זמן ותוכל לקבל תשובה במהירות.

09/10/2001 | 19:02 | מאת: ד"ר אריאלי יוסף

לדני אני לא יכול לזכור שאלות שנשאלו בעבר. אתה צודק, אם מישהו רוצה תשובה רצוי לפרט כמה שיותר את השאלה. ביי ד"ר אריאלי

09/10/2001 | 18:59 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לב. שלום אני מאד מצטער מרוב התכתבות איני זוכר בדיוק את השאלה. אבקש את סליחתך- האם תועיל לחזור על השאלה שוב במדוייק , מה הבעיה בדיוק (אני מבין שזה זרם חלש?) + גיל מדוייק וכו' ונשחזר גם את התשובה. חג שמח ד"ר אריאלי

13/10/2001 | 08:55 | מאת: ב.

לד"ר אריאלי יוסף {אורולוג בכיר} ולמר דני לא רופא אבל מבין דבר. שלום לכם! ברשותכם אחזור על שאלתי המקורית: א. הערמונית לא מוגדלת. אולטרהסאונד מלפני כמה חודשים. ב. הבדיקה בוצעה כחיצונית בלי פלישה לרקטום, ב 15 השנים האחרונות לא היתה הערמונית מוגדלת אף פעם. ג. בדיקת ה PSA {יחד עם עוד בדיקות דם} תקינה ,כך היה גם לפני חודשיים ומקודם. לו זה היה אחרת היתי מזמן מאושפז. אז מה הבעיה? למה זרם השתן יוצא בעל כורכו? אבקש מכם רבותי תשובה או עצה. בכבוד רב ב.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת