PSA 38

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

09/10/2001 | 14:38 | מאת: יהודה

בבדיקת דם התגלה ערך 38 PSA הבנתי שזה קשור לסרטן הערמונית וקיבלתי סדרת בדיקות . כמה זה חמור אם בכלל? מה צפוי בתקופה הקרובה? מישהוא יכול להתיחס ? מודאג.

09/10/2001 | 18:25 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

בודאי תקבל תשובה מוסמכת מדר אריאלי, מנחה הפורום. PSA - PROSTATE SPECIFIC ANTIGEN ערכים גבוהים מבשרים לפי שהבנת על בעיות בבלוטת הערמונית. אני יכול לומר לך מנסיון שערך PSA 38 גבוה למדי ודורש בירור ללא דיחוי. אני מניח שקבלת הפניה לאורולוג מומחה לנושא הערמונית. רצוי שתבקש מהאורולוג הסבר מלא, כי אני חושש שאפילו דר אריאלי לא יוכל לתת לך את כל האינפורמציה במסגרת הפורום. אם תשארנה לך שאלות נוספות, אל תחשוש לחזור לפורום זה. דר אריאלי ושאר החברים לבעיה זו ישתדלו לעזור לך להבין מה קורא.

09/10/2001 | 19:07 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני שלום אין לנו מספיק מידע כדי לענות לשואל. אם ישלים לנו מידע נוכל לעזור לו ד"ר אריאלי

09/10/2001 | 19:04 | מאת: ד"ר אריאלי יוסף

ליהודה שלום בן כמה אתה ? האם אתה סובל מהפרעות במתן השתן ? ליתר ביטחון רצוי לחזור על בדיקת הדם חג שמח ד"ר אריאלי

09/10/2001 | 20:47 | מאת: יהודה

לדני וד"ר אריאלי ראשית תודה על תשובתכם, אני בן 53 ואמנם בשנה האחרונה קיימות הפרעות במתן שתן ובמיוחד לאחר התאפקות יחסית ממושכת, ונדמה לי שגם תדירות הצורך למתן שתן עלתה.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת