הסרת פרוסטטה נגועה בסרטן

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

06/10/2001 | 13:27 | מאת: ד.

לאחרונה עברתי ניתןח של radical prostate הניתוח עבר בהצלחה ובבדיקות הפתולוגית הסתבר כי אין פריצה של הגידול מעבר לפרוסטטה שהוצאה במלואה וכי אין צורך בטיפולים נוספים למעט מעקב. יצויין כי ה psa טרום הניתוח היה 25.5!! כיום כחודש וחצי לאחר הניתןח אני עדיין מרבה להטיל שתן בתדירות של כשעה וחצי - שעתיים, כולל בלילה. שאלתי- האם זה אכן מצב נורמלי, מתי להערכתך תיפסק הריצה התכופה הזו לשרותים. או האם צריך " לחיות עם זה..." תודה. ד.

06/10/2001 | 18:31 | מאת: ד"ר אריאלי יוסף

לד. שלום מה רמת ה-PSA כיום? האם זרם השתן תקין? במידה וזרם השתן תקין תתייעץ עם האורולוג שלך לגבי טיפול תרופתי כמו כדורי פרימוניל. חג שמח ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת