כדורי ARMOCUR

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

05/10/2001 | 16:05 | מאת: אלון

שלום ד"ר אדנוקרצינומה, גלסון 8 בערמונית בלבד, הוחלט על הקרנות. נתנו כדורים ARMOCUR במשך 10 ימים לפני התחלת זריקות זולדקס. לגבי הכדורים הרופא המטפל אמר לקחת 10 ימים, בהתייעצות עם רופא אחר, טען האחר שלוקחים הכדורים במשך 30 יום. מה מקובל? תודה

06/10/2001 | 10:45 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אני מחפש שם תכשיר זה בכמה מנועי חיפוש רפואיים ללא הצלחה. אולי יש לזה שם נוסף. חג שמח ורפואה שלמה דני

06/10/2001 | 18:54 | מאת: ד"ר אריאלי יוסף

לאלון שלום שתי השיטות מקובלות אני אישית מעדיף לתת את הכדורים לתקופה יותר ממושכת גם במקביל לזריקות עד שאני רואה ירידה של ממש ברמת ה- PSA . חג שמח ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת