Prosafe

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

29/09/2001 | 00:37 | מאת: דורון

לד"ר הנכבד שלום, קניתי את התוסף אך אין עליו פירוט מדויק של המרכיבים, או כיצד יש לקחת אותו, ואיך הוא משתלב למשל עם מולטיויטמינים. האם תוכל להרחיב בבקשה?

29/09/2001 | 18:14 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדורון שלום ההרכב של הפרוסייף: 25 מ"ג רכז של לויקופן -הצבע האדום של העגבניה-(בריכוז 10% לויקופן טהור), ו 400 מ"ג פיטוכימיקליים מסויה המכילים 20 מ"ג איזופלבונים של סויה . ערך קלורי לקמוסה 2 קלוריות. יש ליטול שתי כמוסות ליום לאחר אוכל (ארוחת בוקר וערב). בהצלחה ושבוע טוב ד"ר אריאלי נ.ב. על העטיפה של המיכל כתוב ההרכב הנ"ל.

29/09/2001 | 22:05 | מאת: דורון

כמו כן מצוין שהנ"ל מכיל ויטמין סי בשתי צורות וגם ויטמין E, אם איני טועה, ואולי עוד... מה המינון של הללו ? יותר מדי ויטמין סי בצורה החומצית שלו, כפי שמופיע , אולי מסביר מדוע אנשים קיבלו צרבת... ותודה!

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת