פרוסטטיטיס

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

20/09/2001 | 15:39 | מאת: בועז

ד"ר אריאלי שלום רב. אני בן 44 נ+3 ,סובל מזה שנתיים מהפרעות במתן שתן(ירידה בזרם,קושי במתן וקושי בהתרוקנות.)התופעות משתנות בעוצמתן מעת לעת עד כדי סבל ממשי. בנוסף אני סובל מצריבה במתן שתן ,מיחושים בבטן תחתונה ובעיקר כאבים באשכים הנודדים מצד לצד.כאבים אלו בלתי נסבלים ומצריכים משכחי כאב ומנוחה. בבדיקות אובחנה גם Varicucelle דו-צדדית בדרגה 3 .בזמן ההתקפים המתוארים מופיעה נפיחות של האשך,שחולפת ברגיעה. בדיקות U.S ודם בסך הכל תקינות חוץ מפינוי שלפוחית לקוי . אובחנתי כסובל מ-Prostatitis והומלץ טיפול ארוך טווח עם דוקסילין וקסטרל. שאלתי: האם האבחנה תואמת לתיאור.האם הטיפול נכון ואינו גורם לתופעות לוואי קשות.האם קיימות שיטות טיפול נוספות.האם כדאי לשלב התערבות כירורגית לפתרון ה-Varicucelle ? בתודה על תשומת הלב.

22/09/2001 | 18:16 | מאת: איתן

BROCCOLI.htmhttp://prostatitis.org/broccsprout.html

22/09/2001 | 18:21 | מאת: איתן

http://prostatitis.org/broccindex.html

22/09/2001 | 22:32 | מאת: בועז

לאיתן שלום! מודה לך מאד על תשובתך המקצועית. שנה טובה וגמר חתימה טובה! בועז!

22/09/2001 | 23:49 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אם זה לא יעזור, לפחות זה טעים.

24/09/2001 | 00:05 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לבועז שלום התמונה יכולה להתאים לפרוססטיטיס כרונית. אני אישית מעדיף להתחיל בשילוב של קינולונים כמו טריביד למשך תקופה של לפחות 10 ימים (אם אין אלרגיה), עם דוקסילין ורק לאחר מכן להמשיך עם דוקסילין לפחות למשך חודש. כן רצוי תוסף מזון כמו פרוסייף. לגבי הוריקוצלה הטיפול היחיד הוא כירורגי , אבל האינדיקציה העקרית לניתוח הן בעיות פוריות וזה לא נראה לי שזאת הבעיה שלך.לא ברור אם הניתוח יכול לפתור את בעיות הכאבים באשכים. מאחל לך שנה טובה ד"ר אריאלי

24/09/2001 | 23:06 | מאת: בועז

ד"ר אריאלי תודה מקרב לב על ההדרכה והסיוע. שנה טובה וגמר חתימה טובה.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת