שנה טובה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

17/09/2001 | 08:52 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

מאחל שנה טובה, שנת בריאות ושלום לכל החברים, וברכה מיוחדת לדר' אריאלי דני

19/09/2001 | 23:32 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני אתה לא רופא ולא מטפל אבל אתה חבר אמיתי ומלא רצון לעזור(בהצלחה) לאנשים אחרים הסובלים. ישנם כאלו שרק רוצים לקבל מבלי להשקיע וישנם אנשים כמוך שנותנים מעצמם וזה דבר יקר מציאות בימינו. אני מאחל לך מכל הלב כל טוב אשרי שזכיתי לאדם כמוך בפרום שלי "שנה טובה " ומבורכת לילה טוב ד"ר אריאלי

20/09/2001 | 07:33 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

פעם נוספת שנה טובה וחתימה טובה. מי כמוך יודע שנתינה כזאת שבעיקרה לתת אוזן קשבת והשתתתפות מעשירה את הנותן יותר מהמקבל. אליבא דאמתאני קצת חולק על גישתךץ הניתוח עשה לי טוב למרות שמצבי היה מאד מאד לא נעים אבל בהחלט לא חמור כמו שאתה מתאר בתשובתך מהלילה ל"גדי" . לכן אני סבור שהחשוב, כמו שאתה מרמז, הוא רצונו של המטופל. מה שאולי מצער שלא כל הרופאים (בלשון המעטה) מביאים בפני המטופלים שלהם תמונה מאוזנת של הסיכויים מול הסיכונים. מאז שהרגשתי שיש הבדל ביננו בהדגשים אני משתדל, בימים שאתה נעדר מהפורום, לתת לפונים מענה זמני, כדי שירגישו שמישהו מקשיב, ולהדגיש שמה שאני כותב הוא בערבון מוגבל. כל טוב דני

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת