עמותת " 1 מתוך 11 "

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

08/09/2001 | 19:58 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

9.9.2001 ג./א.נ. עמותת " 1 מתוך 11 " הוקמה על-ידי קבוצה של מתנדבים הכוללת רופאים אורולוגיים, פסיכואונקולוגית, רופאה אונקולוגית, נציגים של המטופלים ואנשי ציבור. מטרות העמותה היינן קידום מחקר בתחום הסרטן ותמיכה בחולי סרטן בכלל וסרטן שמקורו מדרכי השתן בכלל. כיום מתנדבי העמותה מקיימים קבוצת תמיכה לחולי סרטן הערמונית ונותנים מענה טלפוני חינם לשאלות הקשורות למחלות הערמונית בטלפון שמספרו הוא: 270-250-1800. לאחרונה הוקם פורום הנקרא " מחלות הערמונית " במסגרת אתר דוקטורס באינטרנט (www.doctors.co.il) . במידה ונוכל לגייס אמצעים כספיים נוספים נוכל להרחיב את פעולות העמותה בהתאם לחוקי העמותות ולהמשיך במחקר שאנו בעצומו. המשך המחקר תלוי במציאת מקורות מימון נוספים. כל המעוניינים לתמוך במטרותינו יכולים לתרום, כל אחד בהתאם ליכולתו וכל תרומה תתקבל בברכה. בברכת "שנה טובה" שנת בריאות ושלום ד"ר אריאלי יוסף יו"ר עמותת "1 מתוך 11 "

09/09/2001 | 23:36 | מאת: דני

אולי תוכל לתת מספר חשבון בנק לתרומות או כתובת למשלוח המחאה ב snail mail

28/09/2001 | 00:36 | מאת: שואלת

ד"ר אריאלי הייתי רוצה לדעת יותר פרטים על העמותה מאחר ובעלי בחרדה גדולה אשמח להפנות אותו למפגשים, אך ברצוני לדעת את הגילאים שמגיעים מאחר ובעלי איש צעיר 49 . תודה ,

15/10/2001 | 23:09 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

עמותת " 1 מתוך 11 " שאלו אותי מדוע העמותה שלנו נקראת כך. לכל השואלים התשובה פשוטה: בעולם המערבי ( כולל ישראל) לפחות 1 מתוך 11 גברים מעל גיל 50 חולה בסרטן הערמונית. מטרתנו היא להרחיב את המידע הניתן לאוכלוסיה כדי לנסות להוריד את הסטטיסטיקה הזו, ע"י גילוי מוקדם, תזונה נכונה , תוספי מזון וכו'. כאשר המחלה כבר מתגלה לעזור למטופלים לחפש את דרכם במבוך ההתייעצויות השונות, לחקור את המחלה, ובמיוחד לתמוך באלו שנפגעו ומשפחותיהם. עזרו לנו לעזור לבריאים ולאלו שחלו ע"י תרומתכם.( העמותה קיבלה את אשור רשם העמותות והיא עמותה חוקית לכל דבר). כל המעוניינים לתרום לעמותת " 1 מתוך 11 " יכולים לתרום ישירות לחשבון מס' 126004 בנק דיסקונט, סניף 175, יבנה. רצוי לכתוב את שם התורם , אבל לא חובה . כל סכום יתקבל בברכה . בתודה מראש, ד"ר אריאלי יוסף -מומחה בכירוגיה אורולוגית , יו"ר העמותה "1 מתוך 11 ".

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת