תופעות לוואי של novantron

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

07/09/2001 | 21:39 | מאת: אבש

פרוסטטיק CA עם מטסטזות בעצמות וראות הטיפול שניתן לאחר 24 זריקות ולבה+אסטראציט (3 כדורים ביום) בעצמות היתה נסיגה אך בראות יש החמרה קלה ולכן הומלץ טיפול ב- novantron + prednisone 20 מ"ג ביום . מה תופעות הלואי הצפויות תודה

08/09/2001 | 09:23 | מאת: דני

דר אריאלי כבר לא ענה מספר ימים. אני מקוה שבקרוב יוכל לתת לך תשובה מוסמכת. בינתיים אני מפנה אותך לאתר: http://www.oncologyknowledge.com/index.htm תקיש על העיגול השני הדן ה novantrone וכך הלאה. אולי תמצא שם את המידע הנחוץ לך.

09/09/2001 | 23:22 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני שלום שוב תודה על עזרתך. כאשר השאלות חורגות מתחום האורולוגיה אני משתדל לשאו אונקולוג כדי לתת תשובה מוסמכת ולא "תשובה מהמותן"- זה עלול לקחת לפעמים זמן ,אבל אני מעדיף תמיד להתייעץ ולתת תמיד תשובה מוסמכת. לא הזנחתי אתכם, פשוט אני מנסה להציל את פורום " אורולוגיה " , כיוון שמנהלו אינו יכול לבדו להשתלט עליו וחבל שיסגר. שוב תודה. אתה נהדר. ד"ר אריאלי

09/09/2001 | 00:12 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לאבש שלום אשתדל לברר את הנושא עם האונקולוגים כדי לתת לך תשובה מוסמכת. בינתיים שבוע טוב ד"ר אריאלי

09/09/2001 | 23:17 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לאבש שלום לאחר התייעצות עם אונקולוגים: תופעות הלוואי העקריות הן ירידה בספירת דם ודילול שערות. חשוב לדעת שבמקרה של חום גבוה יש לפנות לרופא כי זה עלול להיות סימן לזיהום. בברכת בריאות מלאה ושנה טובה ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת