דלקת כרונית בערמונית וכרית חשמלית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

30/08/2001 | 16:00 | מאת: דורון

שלום, אני סובל מדלקת כרונית בערמונית שנים ארוכות, ומהמחקר שעשיתי, נראה שהפתרון היחידי האמיתי, שיכול להעלים את העניין, הוא ישיבה של שלוש שעות, כל יום, באמבטיה חמה. מאחר ואני לא עד כדי כך נואש, ואין לי את הזמן, חשבתי לנסות משהו דומה בעזרת כרית חשמלית (עם מנגנון למניעת כוויות... :) ). ולשאלתי, האם תתכן השפעה שלילית על האשכים עקב החום, או על כל דבר אחר ? בתודה מראש, דורון.

02/09/2001 | 23:07 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדורון שלום אשמח מאד אם החימום המקומי יעזור לך. אולי כדאי להניח את החימום על הבטן או האזור בין פי הטבעת לשק האשכים ולא על האשכים עצמם ישירות. כעקרון חום מופרז ממושך באזור האשכים עלול לפגוע אולי באיכות הזרע. לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת