פרוסייף

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

28/08/2001 | 17:43 | מאת: אופוס

שלום ד"ר אריאלי. קראתי רבות בפורום על תוסף המזון פרוסייף, אך איני מצליח להשיגו. לא בבתי מרקחת ולא בחנויות למזון טבעי וכיוב'. האם התוסף הוא מאלה הנמכרים רק באמצעות הדאר. תודה.

29/08/2001 | 23:57 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לאופוס שלום הפרוסייף נמכר בבתי המרקחת של רשת סופרפרם בכל הארץ ולא בדואר. ד"ר אריאלי

30/08/2001 | 16:48 | מאת: אופוס

חן חן לך ד"ר אריאלי על תשובתך המהירה. בינתיים מסתבר כי ניתן להשיג את התוסף הנ"ל גם בבתי-מרקחת רגילים שיש להם גם מדור של תוספי מזון ותרופות מן הטבע (לפחות בשתיים בהן התענינתי - בשלישית אף לא שמעו את שמעו של פרוסייף). ככל הנראה בסופרפרם הספציפי ששאלתי בשעתי אזל התוסף, אך עתה כנראה קיבלו מלאי חדש. נראה אם אכן יחולל התוסף את התוצאות הטובות אותן שיבחו כותבים בפורום ואשר גם אליך הגיעו תגובות ספורדיות (לא מדעיות) מחולים שדיווחו על שיפור לאחר שנטלו פרוסייף במשך מספר שבועות או חודשים (אם כי מחירו כ-100 ש"ח) לצנצנת של 60 כמוסות המספיקות ל-30 יום. המינון המומלץ בהוראות: 2 כמוסות ליום. אם אכן יחול שיפור (או שינוי כלשהו) בעקבות נטילת התוסף, אדווח לפורום. ושוב תודה.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת