תרופות "מתנגשות"

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

23/08/2001 | 22:16 | מאת: ה.

שלום ד"ר אריאלי אני נוטל OMNIC עקב פרוסטטה מוגדלת ותרופות ללב כמו :SECTRAL ו-ADIZEM - עפ"י המלצות הקרדיולוג והאורולוג, המודעים למכלול התרופות שאני נוטל. מאידך- בית המרקחת מסרב לכבד המרשמים או לחילופין-אני נדרש לחתום על הצהרה שאני מודע לסכנה הטמונה בנטילת ה-OMNIC יחד עם ה-SECTRAL וה-ADIZEM. האם אומנם קיימת סכנה בכך ויש למצוא תרופות חלופיות ? הסבריך ועצותיך יתקבלו בברכה מרובה. ה. (בן 82)

24/08/2001 | 19:34 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לה. שלום לפי דעתי אתה חייב להתייעץ בקשר לכך עם הקרדיולוג שלך ולא עם האורולוג. האם תוכל לפרט מהן ההפרעות שלך במתן השתן ומה הייתה רמת ה- PSA . מכל מקום איני חושב שאתה עושה בחוכמה אם אינך שומע לעצת הקרדיולוג או עוקף אותו. שבת שלום ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת