ProSafe

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

05/04/2001 | 03:50 | מאת: דניאל

שלום, האם יש מוצרים מקבילים ל-ProSafe ? האם הוא כלול בסל ?

06/04/2001 | 00:03 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

דניאל שלום אתמול האשימו אותי בקידום מכירות של פרוסייף- והנה שוב אתה שואל אותי על כך. אולי תוכל לייעץ לי אם לענות לך בכלל? לא מוכר לי תוסף מזון בעל אותו ערך( בעקר מניעת סרטן הערמונית). התוסף אינו לצערי עדיין בסל השירותים וזה חבל. חג שמח ד"ר אריאלי

07/04/2001 | 00:48 | מאת: דניאל

מדוע אתה חושב שלזה כיוונתי ? השאלה היתה פשוטה, האם ידוע לך על מוצרים מקבילים. זה הכל. הסתכלתי באתר של החברה ולא נראה שיש להם פטנט, זה רק מבוסס על סויה, לכן השאלה. תוכל בבקשה לענות על שאר השאלות שלי למטה, שדילגת עליהם ? בתודה, דניאל.

10/04/2001 | 22:28 | מאת: דודו

דניאל שלום מהו ProSafe ולמה הוא נועד? דודו

11/04/2001 | 00:39 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

דודו שלום! ראה תשובות קודמות להתראות ד"ר אריאלי.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת