לחץ על קרקעית כיס השתן

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

16/08/2001 | 22:32 | מאת: avi

שלום, לאחר שהרגשתי שאיני יכול להתאפק במתן שתן קיבלתי לבצע בדיקת אולטרא סאונד ושם נמצא שהכל תקין פרט לערמונית בגודל-4.5 * 3.9 ס"מ עם סימני לחץ על קרקעית כיס השתן ושארית שתן מינימלית. אציין שקיבלתי מהרופא כדורים בשם אורגנין לפי 3 פעמים ביום למשך 3 חודשים פרט לכך אני משתמש בסו פלמטו למרות הטיפול הנ"ל לפעמים אני מרגיש לחץ שאיני יכול להתאפק כמו כן אני משתדל לשתות הרבה מאוד אני בן 46 אודה לתשובתך בהקדם האפשרי לגבי המשך טיפול בברכה

18/08/2001 | 10:27 | מאת: דני

הרופא המנחה את הפורום אינו יכול לענות. אני מציע לך שתבקש דעה שניה של רופא אורולוג מומחה לנושא הערמונית.

21/08/2001 | 00:14 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני שלום אני בשטח רק קצת קשה לי בינתיים להדביק את הפער שנוצר בינתיים לילה טוב ד"ר אריאלי

21/08/2001 | 00:12 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לאבי שלום נראה שיש לך הגדלה מינמלית של הערמונית. אם הטיפול הנוכחי יעזור לך-נהדר. אם לא יחול שיפור לאחר 3 חדשים אולי תתייעץ עם הארולוג שלך לגבי טיפול בפרוסייף. האם בדקו לך דם PSA ?- למרות גילך הצעיר הייתי שולח בדיקה זו. לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת