PSA High but No Cancer

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

06/08/2001 | 17:07 | מאת: רינת

האם יכול להיות מצב שיש רמות גבוהות של psa אך לא מצליחים למצוא סרטן? אבי היה כבר ב120 עשה הקרנות ירד ל6.5 לקח תרופות קונבנציונליות עלה לאט לאט ל 72- החליפ לתרופות יקרות מעשבים pcspes ירד ל 15 עכשיו שוב עולה כל הזמן הזה (3 שנים) ללא שינוי בתחושה הכללית + זריקה חודשית , ולא רואים כלום ב c t נראה לי שיתכן ומכיון והרפואה היא לא מדע מדויק - אולי כל הקטע של ה Psa שווה בדיקה נוספת לא תמיד psa אומר סרטן ??????

10/08/2001 | 18:34 | מאת: דני

הרופא אינו יכול כרגע באופן זמני לענות. לא סביר שטיפלו באביך בהקרנות מבלי שאבחנו אצלו ממאירות. אם מצאו ממאירות לא סביר שאחרי ההקרנות הסתפקו בעשבים. תחזרי על השאלה שלך כשתראי בפורום שדר אריאלי חזר לענות.

21/08/2001 | 00:46 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני שלום רינת לא כל כך ברורה בשאלתה אבל בין השורות אני מבין שהמדובר בסרטן של הערמונית לילה טוב ד"ר אריאלי

21/08/2001 | 00:44 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לרינת שלום כדי למצא גידול בסי-טי או מיפוי עצמות הPSA חייב להיות מינימום 40 . יכול להיות גידול בגודל מיקרוסקופי אשר "מקפיץ " את הPSA אבל לא מספיק גדול כדי להראות בבדיקות הדמייה. לכל המעוניינים יש כיום טיפול חדשני נסיוני ביח' אונקולוגית בבי"ח ברזילי באשקלון המיועד בדיוק לאותם מטופלים שהפסיקו להגיב לטיפולים רגילים הורמונליים או הקרנות. לילה טוב חמודה ד"ר אריאלי

22/08/2001 | 14:55 | מאת: רינת

לאבי יש 59psa לא גילו דבר בבדיקות ,CT ואשמח לשוחח איתך האם יש טלפון בברזילי בו ניתן לקבל פרטים מה קורה באיזור המרכז? אנו גרים ליד בילינסון

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת