PC-SPES

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

06/08/2001 | 15:36 | מאת: רם

האם יש בארץ אנשים המשתמשים בPCSPES? מי הוא האיש שיותר מבין בתחום האלטרנטיבי כמזור לPSA מוגדל? אשמח לקבל התייחסותכם

10/08/2001 | 18:24 | מאת: דני

דר אריאלי - מנחה פורום זה - שכרגע אינו יכול לענות המליץ על פרוסייף PROSAFE כתרופה טבעית שמקטינה את הסכון לסרטן הערמונית. אישית בשום אופן לא הייתי ממליץ על טיפול אלטרנטיבי לדבר כל כך רציני אלא רק כטיפול משלים לכל האמצעים הידועים למדע. תהיה בריא דני

19/08/2001 | 01:02 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני היקר שלום גם לגבי פרוסייף אני ממליץ כמונע ,אבל כאשר יש כבר מחלה סרטנית רק כתוספת לטיפולים המקובלים ובשום פנים ואופן לא במקומם. אתה כרגיל 10 ביי לילה טוב חבר יקר ד"ר אריאלי

19/08/2001 | 00:59 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לרם שלום האם אנחנו מדברים על טיפול אלטרנבי? לפי מה שאתה כותב זה לא בדיוק עוזר- נראה לי שיש הרעה או שאני טועה ?? לפי דעתי הטיפול האלטרנטיבי צריך לבוא כתוספת או כהשלמה לטיפולים קונבנציונליים ולא במקומם. כל דבר שיכול להועיל מתקבל בברכה אבל חשוב שמטפל בשיטה מסוימת לא יזלזל בידע של מטפל אחר. שיתוף פעולה רצוי אבל ביטול של אחד הצדדים לפי דעתי הרסני. לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת