מישהו יודע

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

31/07/2001 | 10:13 | מאת: צחי

רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על איזה תרופה טבעית להקלת דלקת קלה בערמונית שמתבטאת בקושי בהטלת שתן האם הפרוסייף נכון למטרה זאת ואם לא האם למישהו יש מושג על תרופה שכן יכולה לעזור תודה לכולם

01/08/2001 | 11:04 | מאת: דני

כפי שתראה בהודעה של מר רוסמן, דר. אריאלי לא יכול לענות כרגע. פעמים רבות הוא ממליץ על prosafe בחום, לטיפול בהגדלה שפירה ובתור סיוע אפילו במצבים ממאירים - כמובן בנוסף לאמצעים הקונבנציונליים. דלקת בערמונית זה כנראה סיפור שונה. יש דלקות שמתפתחות למשהו שמאד קשה לרפוי. עד שדר. אריאלי ישוב לפעילות מומלץ להתיעץ ברופא מומחה.

16/08/2001 | 23:37 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

דני שלום אני תמיד ממליץ גם בדיקה של רופא אורולוג לפני תחילת כל טיפול אפילו צמחי לילה טוב ד"ר אריאלי

02/08/2001 | 12:00 | מאת: ירון

נסה את הפרוסטמד. ומוצרים טבעיים שמכילים סרפד.

16/08/2001 | 23:38 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

ירון שלום ראה תשובתי לדני לילה טוב ד"ר אריאלי

16/08/2001 | 23:34 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לצחי שלום הייתי מתחיל בפרוסייף- רוב הסיכויים שזה יעזור. ראה התכתבות קודמת של מטופלים. לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת