זריקת מטסטרון

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

31/07/2001 | 09:33 | מאת: שרון יח

שלום ברצוני לקבל מידע אודות זריקת המטסטרון אשר מוזרקת עקב סרטן הערמונית. הבנתי מהרופא כי מטרת החומר הוא לטיפול בגידולים אשר פוגעים בעצמות (הגידול המרכזי נמצא בעמוד השידרה ולוחץ על עצבים הגורמים לשיתוק וחוסר תיפקוד בגפיים) אודה לכם מאד אם תפנו אותי למאמרים או אתרים אחרים ברשת בנושא זריקת המטסטרון יתרונות/חסרונות , הצלחה/חוסר הצלחה בטיפול בחומר זה

16/08/2001 | 23:42 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לשרון שלום הזריקה מיועדת בעקר להקלה משמעותית מאד לגבי הכאבים. כיום חושבים ששילובה עם טיפולים אחרים מגבירה את הצלחת הטיפולים הכמיוטרפיים. הייתה התכתבות נרחבת על הנושא בדפים הקודמים.אם תדפדף בסבלנות תמצא את זה. לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת