דר אריאלי

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

31/07/2003 | 20:43 | מאת: jay

שלום דר אריאלי. מהי החלופה, בקופ"ח הכללית, לתרופה myocholine ? התרופה urecholine כניראה לא מיוצרת יותר . תודה לך ולשרה על מפגשים מעניינים ומועילים של קבוצת התמיכה, גבעתיים. קיץ נעים וקריר. בתודה jay

07/08/2003 | 16:44 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

jay שלום התרופה: BETHANECHOL CHLORIDE 25 MG :improves voiding by increasing detrusor muscle contractions diminishing urinary retention . מינון מומלץ: 25 מ"גX3-4 פעמים ביום חצי שעה לפני הארוחה. ת. לוואי: בחילה, הקאה, הזעות, טישטוש בריאה, דופק איטי, כאבי בטן. אסור לתת את התרופה : אסטמה, דופק איטי, בעיות בבלוטת התריס, התקף לב טרי, אפילפסיה, ל"ד נמוך, פרקינזון,כיב בקיבה , הריון, ד"ר אריאלי נ.ב. תודה על התודות, מקווה שתמצא את התרופה, והעיקר אני מקווה שאתה לא בהריון. להת' בקבוצה.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת