Adeno Carcinoma

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

24/07/2001 | 20:43 | מאת: מאיר

שלום ,אני גבר בן 64 , בריא בדר"כ . בביופסיה נמצאה Adeno Carcinoma Gleason 3+3 באונה השמאלית ב - 30% מהחומר . איזה טיפול הכי מומלץ ? מי נחשב למומחה מספר אחד בתחום ? תודה מראש על כל אינפורמציה שתינתן !

25/07/2001 | 10:33 | מאת: דני

ראה הודעה של מר רוסמן מ 17 לחודש על היעדרו של הרופא.

27/07/2001 | 19:02 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

דני היקר מאד אין כמוך אני עדיין בבעיה עם המחשב הביתי. אני מקווה שהבעיה תפטר , בינתיים אני משדל איך שהו לענות על מספר שאלות . תודה ד"ר אריאלי נ.ב. בבקשה שלא יכעסו עלי , ביי

27/07/2001 | 18:56 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

ידידי היקר בהתחשב בכך שהיינך גבר יחסית צעיר עם דרגת ממאירות נמוכה (דרך אגב לא כתבת לי מה היה ה-PSA בגילוי המחלה ), יש מספר אופציות. לפי דעתי (אני מדגיש זו דעתי האישית ), הטוב ביותר היינו ניתוח ראדיקלי עם כריתת הערמונית . אני מציע לך להתייעץ עם ד"ר רמון מנהל מחלקה אורולוגית של תל- השומר. אפשרות אחרת היינה ע"י מחטים רדיואקטיביים (בראכיטרפיה ). מירב הנסיון בארץ בתחום הזה נמצא אצל פרופ' מצקין בבי"ח איכילוב. אני גם מציע לך להצטרף אלינו לקבוצת תמיכה לחולי סרטן הערמונית , שם תוכל לפגוש גברים כמוך שעברו את כל סוגי הטיפולים האפשריים. אם תהייה מעוניין להצטרף לקבוצה , תכתוב לי ואני אודיע לך מתי תהיה הפגישה הבאה חזק ואמץ , אנחנו אתך ד"ר אריאלי

06/08/2001 | 16:13 | מאת: רם

איפה ?

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת