טיפול חדיש בסרטן ערמונית ממאיר

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

12/07/2001 | 12:59 | מאת: אתי

שלום רב, לאבי סרטן ערמונית מזה כ- 2.5 שנים, הוא מטופל תרופתית + זריקות הורמונליות כל 3 חודשים. בנוסף הוא קיבל טיפול בהקרנות לגרורה באיזור האגן. הסיבה שאני פונה אליכם היא: נודע לנו כי בארה"ב נערך מחקר על תרופה מסוימת שנמצאת כבר בשימוש שם שמטרתה להרוס תאים סרטניים. אשמח אם תוכלו לידע אותי אם הדבר נכון וכיצד אפשר להשיגה, או לחילופין כיצד אוכל לברר דרך האינטרנט לגבי התרופה. בתודה מראש, אתי

15/07/2001 | 19:20 | מאת: דני

הרופא המלוה את הפורום אינו זמין עכשיו וכמובן הדיוט כמוני לא יוכל ליעץ לך. אני לוקח שאילתות מסוג זה למנוע חיפוש: www.google.com אם את יודעת איך כותבים את שם התרופה בלועזית ותקישי אותה בשדה החיפוש קרוב לודאי שתמצאי מידע עליה. זכרי רק שכל המידע באינארנט (כולל מה שאני כותב כאן) בערבון מוגבל ביותר. בניגוד לפרסומים הרפואיים הרשמיים אין באינטרנט ביקורת או צנזורה של המידע והרבה מהמידע בלתי בדוק, מוטה ואף שקרי. מאחל לאביך רפואה שלמה

06/08/2001 | 16:24 | מאת: רם

גם אני מטפל באב עם psa גבוה יש תרופה שנקראת pcspes ואני די מצטער שלא גילינו אותה בתחילת במחלה ממליצ לבדוק: pcspes.com בהצלחה

27/07/2001 | 19:34 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לאתי שלום לחולים עם כשל של טיפול הורמונלי ( האם אנחנו מדברים על כך?) , יש נספר טיפולים שלרוב היינם נסיוניים. אם זה מעניין אותך גם בארץ נערך נסוי כזה בבי"ח ברזילי. אם תהיו מעוניינים אקשר אתכם עם עורכי הנסוי הרפואי. יש לנו קבוצת תמיכה לחולים בסרטן הערמונית , אם זה מעניין אתכם כתבו לי בברכת בריאות שלמה ד"ר אריאלי

29/07/2001 | 11:06 | מאת: אתי

ד"ר אריאלי שלום, אני מודה לך על העזרה, הטיפול ההורמונלי באבי עוזר, הוא מטופל כבר שנתיים וחצי בזריקות ותרופה אחת ליום וה- PSA כרגע בשליטה. ברצוני לדעת מה הן האלטרנטיבות באם התרופות לא תעזורנה. והאם יש תרופה נסיונית היכולה לרפא את המחלה או לפחות לעקב את התפרצותה. אשמח מאוד אם תקשר אותנו למרכז הרפואי "ברזילי", כדי שאוכל לבדוק אפשרויות נוספות אולי גם בחו"ל. תודה על שיתוף הפעולה אתי

06/08/2001 | 16:33 | מאת: רם

אבי צורך את הנ"ל בשילוב זדיקה חודשית האנשים עימם אני בקשר בארה"ב - חזרו והמליצו על הפםקת הזריקה בתענה ש pcspes עובד טוב יותר בגופ נקי הרופאים אמרו לא כרגע ה psa שוב בעליה לאחר קרוב לחצי שנת שימוש הרמות הן 40- והומלצ להעלות במינון יש בפורום מישהו שמבין בזה? עד כה אני בקשר עם העמותה בניו יורקeducation center for prostate cancer

19/08/2001 | 00:38 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לאתי שלום מה שם התרופה שאת מתכוונת. יש הרבה תרופות בתחום זה, עליך לציין על מה מדובר. לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת