סרטן הערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

09/07/2001 | 18:32 | מאת: שלמה

אבחנו אצלי סרטן הערמונית בפרמטרים הבאים: PSA=7.09 ו- GLISON=5. דעות הרופאים נחלקות בין הקרנות לבין ניתוח (באופן ישיר לתחום עיסוקם), על כן אני מרגיש צורך בדעה נוספת. ידוע לי על טיפול טרמותראפי, וטיפול בהקפאה, להסרת הגידול. האם טיפולים אלה קיימים בארץ, ואם כן האם יש מספיק ניסיון בתחומים אלו בארץ. תודה מראש. שלמה.

10/07/2001 | 11:07 | מאת: טל מוריק

בעקבות מחלה מאוד זהה בממדיה למחלה שלך נודע לי בפרוש ששיטת ההקפאה מבוצעת בצורה די יעילה בבית חולים "אסף הרופא" - אורולוגיה .. לעידכונך מאת חולה עם אותה צרה/בעיה ... ברכות ובהצלחה !!

11/07/2001 | 21:18 | מאת: שלמה

האם אנשים נוספים יודעים לספר לי על טיפולי הקפאה להסרת גידולים המתבצעים בארץ.

28/07/2001 | 21:56 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לשלמה שלום רצוי שתכתוב מה גילך ומה מצבך הכללי (בעקר לבבי). לפי דעתי ( אני מדגיש שזאת דעתי האישית ), כאשר רק ניתן לנתח זאת העדיפות הראשונה. אם תשלים את יתר הפרטים ששאלתי אולי התשובה תהייה שונה גם לך אני מציע להצטרף לקבוצה שלנו לתמיכה בחולי סרטן הערמונית , שם תוכל לפגוש ולשוחח עם אנשים כמוך שעברו את כל מגוון הטיפולים ולהתרשם ישירות. בברכת החלמה מהירה ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת