גידול ממאיר בעמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

05/07/2001 | 22:25 | מאת: המודאג

לאבי אובחן גידול ממאיר בערמונית. אבי עדיין לא ביצע מיפוי.ברצוני לשאול: 1.מה שכיחות המחלה באוכלוסיה 2. מה אחוזי הריפוי והאם סוג זה של סרטן נחשב קל / קשה 3. האם הקרנות לאחר ניתוח פוגעות בשתלי שיניים תודה מראש

07/07/2001 | 22:22 | מאת: שי

אל: המודאג מאת: שי פנה אל האגודה למלחמה בסרטן והם ישלחו לך ברצון את החוברת העוסקת בנושא סרטן הערמונית. תמצא שם תשובות לכל שאלותיך. בהצלחה.

10/07/2001 | 20:30 | מאת: המודאג

תודה לשישי כתב/ה: > > אל: המודאג > מאת: שי > פנה אל האגודה למלחמה בסרטן והם ישלחו לך > ברצון את החוברת > העוסקת בנושא סרטן הערמונית. תמצא שם תשובות > לכל שאלותיך. בהצלחה.

28/07/2001 | 22:10 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

למודאג שלום כדאי שתכתוב פרטים יותר מדוייקים בקשר לאביך. לרוב מקובל לבצע בירור כדי לדעת אם המחלה ממוקמת או גרורתית שכולל סי-טי ובהתאם להחלטת הרופא האורולוג גם מיפוי עצמות. המחלה פוגעת ב 1 ל 10 גברים ויש עליה שנתית בשכיות של גילוי המחלה. ככל שמגלים אותה יותר מוקדם הסיכוי להחלמה אפילו מלאה יותר גבוהים. ככל שהמחלה יותר מפושטת הסיכויים רעים יותר , אבל תמיד יש מה לעשות. ממליץ לכם להצטרף לקבוצת תמיכה לחולי סרטן הערמונית , שם תוכלו למצא תשובות רבות מאחל לאביך החלמה מלאה ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת