ניתוח בעורק הצוואר

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

07/07/2001 | 10:33 | מאת: דודה

לפני שלושה שבועות עברתי ניתוח בעורק הצוואר מאז אני סובל מכאבי ראש קלים. מעולם לא סבלתי לפני כן מכאבי ראשץ מה יכולה להיות הסיבה והאם זה יהיה לתמיד מחכה לתשובה ,תודה. דודה

24/07/2001 | 17:54 | מאת: דני

הגעת לפורום לא מתאים

28/07/2001 | 22:18 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני שלום רב מזמן רציתי לכתוב לך. אחת הסיבות שהחלטתי לקחת על עצמי את הפורום הזה , מעבר לעניין המקצועי כמובן, היה למצא חברים כמוך. שמור לי על הגחלת בתקופה קשה זאת כאשר אני עדיין בבעיה עם המחשב שלי. אין לי מילים להודות לך. לילה טוב ד"ר אריאלי

28/07/2001 | 22:13 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדודה שלום הפורום שלנו קשור למחלות הערמונית. אין קשר בין שאלתך אלינו. מכל מקום כאבי ראש אחרי ניתוח כזה הם תופעה שכיחה קשורה עם זרימת דם חזקה יותר למח. התופעה לרוב חולפת עם הזמן לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת