זיקפה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

30/06/2001 | 22:12 | מאת: דרור דבוש

עברתי ניתוח קרדינלי להסרת הערמונית בבדיקה לאחר 3 חדשים הpsa הוא 0, סה"כ ההבראה בסדר מלבר בריחות שתן קטנות במיוחד בשעת מאמץ ולו הקל ביותר אך, תודה לאל שאלתי היא מאחר ונאמר לי שעיצבי הזיקפה לא נפגעו ושהכל עבר בהצלחה ברצוני לדעת א.כעבור כמה זמן הזיקפה חוזרת ב.האם אפשר להגיע לאורגזמה גם בלי זיקפה ג האם ישנם תרגילים להשבת הזיקפה מודה לכם מראש ושתזכו להיות שליחים טובים לכל הנזקקים לכם בהורה דבושי

02/07/2001 | 23:27 | מאת: דני

א. אי אפשר להבטיח דבר. ב. אפשר ואפשר להגיע לאורגזמה בלי זיקפה. אפשר גם לענג בת זוג ולהביאה לאורגזמה בלי זיקפה. לגבי עצמך תנסה לאונן, אולי תוך צפיה בסרט ארוטי או משהו כזה, ויש להניח שתגיע לידי אורגזמה. השתמש בג'ל לסיכה, למשל KY-GEL, גם לעצמך וגם אם תרצה לענג את בת זוגך. זכור שאצל האשה האבר הרגיש ביותר מבחינה ארוטית הוא הדגדגן המצוי ממש בפתח הפותה, וגם 2-3 הסנטימטרים הראשונים של הפותה. ג. יש תרגילים. תתיעץ במרפאת תפקוד מיני בקופת החולים שלך (בתשלום). ראיתי ספרון של שרות הבריאות הבריטי אבל הוא אינו בידי. בריחת שתן היא תופעה ידועה. כאשר דר אריאלי יחזור לפורום, חזור אל שאלתךכשתראה שהוא חזר להשיב, שמא שאלתך תידחק מפני ריבוי שאלות חדשות.. הוא מומחה גדול ויוכל ליעץ לך יותר טוב ממני. הוא גם מנהל קבוצת תמיכה בחולי ערמונית הנפגשת לעתים מזומנות. מאחל לך הרבה בריאות ובטוח שבעיתך ניתנת לפתרון.

17/08/2001 | 00:25 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדרור שלום לאחר ניתוח ראדיקלי של הערמונית , אם באמת זה נכון שלא נפגעו העצבים , הזיקפה יכולה לחזור גם אחרי חצי שנה עד 8 חדשים. אם אין חזרה ספונטנית של הזיקפה אפשר לשקול שימוש בויאגרה אם אין מניעה רפואית לכך. אם קיימת זיקפה תהייה כמובן אורגזמה ללא פליטת זרע. ללא זיקפה אפשר אבל זה קשה להגיע לאורגזמה. אם מדובר בסיפוק האשה יש גם דרכים אחרות לספקה. הגברים משום מה בכל זאת מרגישים שללא זיקפה אין הנאה של ממש. לגבי תרגילים להגיע להנאה מינית אבל לא בהכרח עם זיקפה יש להתייץ עם סקסולוג. לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת