כאבים ממושכים באיזור השלפוחית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

03/04/2001 | 17:18 | מאת: יצחק

שלום דוקטור, אני בן 49, וסובל כבר כ-4 חודשים מכאבים טורדניים בבטן תחתונה. ערכו לי בדיקות שונות: בדיקת PSA התוצאה 2.05 בדיקה ידנית ללא ממצאים. אולטרא טרנסרקטאלי ללא ממצא מיוחד סי-טי ללא ממצא מיוחד (שלפוחית זרע גדושה?) בדיקת השתן הראשונה עם סימני דם קלים, בהמשך היתה הבדיקה תקינה. האורולוג שלי אמר בתחילת הטיפול שכנראה יש לי פרוסטיטיס? הכאבים אינם חולפים, מה עושים? וכמה זמן יכולים להימשך כאבים מהסוג הזה. מה דעתך, ד"ר אריאלי? תודה , וחג שמח. יצחק

04/04/2001 | 21:36 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

יצחק שלום! ברר בבקשה בבדיקת שתן לכללית כמה אריטרוציטים נצפו . ממליץ לבצע גם שתן לתרבית , שתן לציטולוגיה ודם לכלמידיה . כן יתכן שיש צורך להזמין גם צילום כליות עם חומר ניגודי פ.ת.ו כן יש לשקול ציסטוסקופיה . יתכן שהבעיה אינה קשורה בכלל לערמונית אלא לכליות , שופכנים או כיס שתן . חג שמח! ד"ר אריאלי.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת