בלוטת הערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

17/06/2001 | 00:45 | מאת: שמוליק

שלום וברכה. > ברצוני לשאול שתי שאלות: > 1. מהוא גודלה ומשקלה של בלוטת הערמונית בהיותה במצבה הנורמלי? > 2. האם משקל של 88 גר' הינו מצב מדאיג הדורש טיפול כירורגי? או > ניתן לטפל באמצעות צמחי מרפא? על אילו צמחי מרפא הנך ממליץ? > בתודה > שמוליק

19/06/2001 | 00:04 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לשמוליק שלום ערמונית תקינה שוקלת כ- 40 ג"ר ערמונית של 88 ג"ר בהחלט נחשבת למוגדלת. אפשר כיום להקטין את הערמונית ע"י תרופה שנקראת פרוקיור או ע"י תוסף מזון שנקרא פרוסייף. אפשר גם לעזר בתרופות מסוג אלפא- בלוקר אשר אינן מקטינות את הערמונית אבל מרחיבות את צינור השתן ( שופכה). לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת