חודש המודעות לסרטן הערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

12/06/2001 | 00:08 | מאת: דני1

בס"ד לד"ר אריאלי שלום! "נפלתי "על אתר האגודה האמריקאית לסרטן שמקיימת את חודש המודעות לסרטן הפרוסטטה האתר מרתק ומעניין ואני ממליץ לך ולגולשים עליו בחום רב...במצ"ב כתובתו.. http://www3.cancer.org/cancerinfo/crcnews.asp?st=nw&ct=36&language=english וחוץ מזה חשבתי שתוכל לכתוב ספר בנושא סרטן הפרוסטטה בעברית אני חושב שזה בהחלט במקום! מה דעתך? בברכה דני1

14/06/2001 | 17:57 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני1 שלום תודה. אני תמיד שמח כאשר המשתתפים בפורום היינם אקטביים ועוזרים לחפש דברים נוספים כל הכבוד. במקום "לקטר" אתה לנו עוזר(איך החרוז?) יש ספרות עממית לגבי סרטן הערמונית באגודה למלחמה בסרטן. מי שמעוניין יכול גם לפנות אליהם. לאחרונה התחלתי לאסוף חמר דווקא מחולי סרטן הערמונית עצמם. חשוב לי מאד שהם יכתבו לי עדויות על עצמם: מה המחלה עשתה להם ? איך הם מתממודדים עם המחלה ? מה התחושות שלהם. המטרה להוציא חוברת אולי במשך הזמן ספר שיהיה מיועד לחולים עצמם אבל יותר חשוב למטפלים למיניהם , כדי שנלמד יותר על האדם מאחורי המחלה ולא רק על הצד הביולוגי של המחלה. אני מאמין שככה נהיה מטפלים יותר טובים. אם מישהו ממשתתפי הפורום ירצה לשתף אותנו,אפילו ללא פירסום שמו וירשה לנו להוסיף את חלקו לחוברת שלנו אודה לו מאד שוב תודה. תמשיך ככה. ד"א אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת