פרוסייף

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

11/06/2001 | 06:39 | מאת: שלום

לכל הפורום שלום רב אני מאוד מבקש מכל חברי הפורום שסובלים מדלקת כרונית בערמונית לקבל פרטים על הפרוסייף האים זה עוזר ותוך כמה זמן יש הקלה תודה ולהיתראות

12/06/2001 | 09:44 | מאת: גיא

אני סובל מדלקת כרונית בערמונית שמתבטאת בעיקר בתכיפות במתן שתן, ניסיתי טיפולים אנטיביוטיים שונים שלא הועילו, ואז בעקבות המלצת האורולוג התחלתי לפני 3 חודשים לקחת פרוסייף למרות שהייתי סקפטי מאד לגבי יעילות של תוסף מזון אני חייב לציין כפי שכבר אמרתי בעבר בפורום שחל שיפור והטבה ניכרת במצבי וישנם ימים בהם אני כמעט מרגיש נורמלי לחלוטין !!!, ירדתי מממוצע של 8-10 פעמים ביום בהם אני צריך להשתין ל- 5-7 בלבד כמו כן הייתי בעבר מתעורר קבוע פעם בלילה להשתין (נוקטוריה) כעת ישנם לילות שאני ישן בהם רצוף ללא התעוררות. גיא

13/06/2001 | 10:14 | מאת: א.

שלום, אני נוטל את הפרו-סייפ חודשיים וחצי, וגם כן חש בשיפור גדול. יכול להיות שזה פסיכולוגי,לדעת שיש משהו שאמור לעזור לסימפטומים של הפרוסטטיטיס,כחוון שלפני כן ניסיתי אנטביוטיקה תקופה לא קצרה וגם אצלי כל הבדיקות היו תקינות. אני סובל כבר שנה וזה מאוד מתסכל. אבל מאז הפרו-סייפ המצב באמת טוב יותר ואני הרבה יותר רגוע. בהצלחה,

14/06/2001 | 18:10 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לגיא שלום תודה ד"ר אריאלי

14/06/2001 | 18:20 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לשלום מאז שתוסף מזון זה יצא לשוק, כ-חצי שנה טיפלתי בכ- 80 מטופלים במוצר זה. לפי הערכתי ב-20% ההם היה שיפור ניכר תוך חדשיים, ב-60% תוך 4 חדשים, ו20% נוספים בינתיים לא נהנו משיפור ,אבל עדיין ממשיכים בטיפול. היו ת. ללאי מינימליות כמו צרבת ב2 חולים , מעט נפיחות בבטן ב3 חולים ועצירות ב 5 חולים. רק שני חולים עם צרבת הפסיקו את הטיפול עקב כך. ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת