פרוסטטיטיס

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

03/04/2001 | 09:15 | מאת: א.

דוקטור שלום, אני בן 28 וסובל כבר 10 חודשים ממה שאובחן כפרוסטטיטיס. עשיתי בדיקות דם,שתן,אולטרסאונד,פי אס אי, -כל הבדיקות יצאו תקינות . טופלתי בשני סטים של ציפרוגיס למשך 5 שבועות ועיסוי ערמונית במקביל. היה שיפור משמעותי ולאחרונה יש נסיגה וכאבים מטרידים מחדש. הפרוסטטיטיס שאובחן הוא הכרוני הלא-דלקתי. שאלותיי: האם טיפול אלטרנטיבי יעיל? האם שתיית חליטת פטרוזיליה עוזרת? האם פרו סייפ יעזור,והיכן משיגים אותו? למה שורף וכואב לאחר פעילות מינית ושפיכה? זה מאוד מטריד.. תודה רבה וחג שמח

04/04/2001 | 21:53 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

א. שלום! אני מציע שתשלים את הבדיקה ע"י בדיקת דם לכלמידיה ושתן לציטולוגיה . בהחלט יתכן , במידה וכל הבדיקות תקינות שעדיין מדובר בפרוסטיטיס . בהחלט בא בחשבון שימוש בפרוסייף . ניתן לרכוש מוצר זה בכל רשתות סופר- פארם בעלות חודשית של פחות ממאה ש"ח . יש לקחת בחשבון שיתכן שיהיה צורך בשימוש של מס' חודשים בתוסף מזון זה עד לשיפור במצב. חג שמח! ד"ר אריאלי.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת