ערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

29/03/2001 | 21:52 | מאת: דני

יישר כוח. לפני מספר שנים עברתי ניתוח ערמונית - לא רדיקלי. הערמונית נמצאה ללא ממאירות. אני יכול להגיד שאם היה אז פורום כזה זה היה עוזר לי מאד. כל הכבוד ל doctors.co.il ולדר אריאלי שמוכן להקדיש מזמנו לסובלים המודאגים. חג שמח דני

30/03/2001 | 19:11 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

דני היקר: בתשובה למכתבך אני עושה כיום שתי פעילויות נוספות , כמובן בהתנדבות, כדי להעלות את המודעות של הקהל הרחב לנושא הערמונית בכלל ולנושא סרטן הערמונית בפרט. יש לי קו מידע חינם שדרכו יכול להתקשר אתי כל אדם בריא או חולה סרטן הערמונית כדי לקבל מידע ועידוד .מס' הטל' היינו 270-250-1800 כל יום ב' בין השעות:18:00-14:00. חולי סרטן הערמונית יכולים ליצור קשר אתי באותו מס' כפקס בכל ימות השבוע פרט ליום ב' באותן השעות. פעילות שנייה היינה קבוצת תמיכה לחולי סרטן הערמונית שמנחיה הם אורולוג (אנוכי) ופרופסורית לפסיכו אונקולוגיה. מטרת הקבוצה לתת מידע יותר רחב לחולי סרטן הערמונית , לתת להם תמיכה נפשית . מטרה נוספת היינה הצגת התחושות של חולי הסרטן כלפי המטפלים למיניהם , רופאים , אונקולוגים וכו' . בתודה על מכתבך החם ובכבוד רב, ד"ר אריאלי יוסף.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת