ערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

17/05/2001 | 10:46 | מאת: שלום

לד"ר רריאלי שלום רב אני סובל מדלקת הערמונית נעשו כל הבדיקות הדרושות כולל psa בדיקות כלמדיה וכולם תקינות בטיפול אצל אורולוג נעשו לי 8 עיסויים ואמבטיות כל יום במקביל אני לוקח תרופה טבעית של prostamed כל הטיפול הזה הפחית משמעותית את הבעיות במתן שתן לעומת זאת אני מרגיש אי נוחות בפי הטבעת ולחץ על פי הטבעת שאלה רשונה מה איפשר לעשות עוד כדאי לצמצם את הבעיה שמעתי על הפרוסייף הייתי רוצה לקבל פרטים ומאזה צמחים מורכב ואים יכול לעזור לדלקת כרונית בערמונית בברכה ותודה

17/05/2001 | 18:45 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לשלום שלום הפרוסייף מורכב מלייקופן שהוא הצבע האדום של העגבניה ובנוסף חמרים אקטיביים של הסויה. תוסף מזון זה יצא למכירה רק בזמן האחרון, אבל אצלי כבר מצטברים מספר מקרים של מטופלים שסבלו מהפרעות מסוג זה שדווחו על שיפור משמעותי במצבם. יש המון התכתבות קודמת על הנושא , ממליץ לך לדפדף בעמודים קודמים. להתראות ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת