ערמונית בגודל 45 גר'

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

09/10/2002 | 23:27 | מאת: סילבי

לד"ר אריאלי, לדני וגם לד"ר לין שלא נמצא כאן, הרבה תודה. הצלחתם להרגיע. אבי לחוץ מאד. בגלל שהוא ראה מקרוב כיצד מתפתח תהליך ממאיר באיזור זה אצל אדם קרוב מאד ומה הן התוצאות כאשר מגלים לאחר שנים כי יש גרורות . כבר המלצתי לאבי לנסות את הפרוסייף לפי המידע שהומלץ בפורום זה. לשאלתך דני, בדיקת psa, תקינה לעת עתה. אבי בגיל 70. [ לגבי המחלה, האם יש משמעות לגיל אם מדובר בגיל 70 או 80 וכו'? ] בתודה מראש, סילבי.

10/10/2002 | 11:58 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

לגבי הגיל כנראה ההבדל לא רב. מאחר שכמעט כל הטיפולים (כולל התערבות כירורגית) לא נעשים כיום בהרדמה מלאה, וזה החלק שמסוכן לאדם קשיש, אפשר לעשות את כל הטיפולים בכל גיל. בכל אופן אני מקוה שלא הרגענו אותכם עד כדי כך שתוותרו על מעקב. לפחות פעם בשנה צריך לבצע בדיקת PSA ולהבדק לפחות בדיקת מישוש אצל אורולוג. הרבה בריאות לכולכם.

10/10/2002 | 17:21 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לסילבי שלום אני שמח שהצלחנו להרגיע מעט. טוב שהוא לוקח פרוסייף. PSA יכול לעלות עם הגיל , אבל זה לא כל כך מוחלט. ד"ר אריאלי

13/10/2002 | 12:45 | מאת: CORNICHO

שלןום ד"ד מה הגבול של PSA TOTAL לי יש 3.24 הייתי רוצה לדעת האם אני נמצא בסיכון של הערמונית וצריך לפנות לרופא האם יש תרופא להקטין את PSA ולשמור מה הגדלה תודה אם תענה לי בדפיפות אני מודאג

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת