פרוסטטיטיס

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

11/05/2001 | 12:38 | מאת: א.

דוקטור אריאלי שלום, אני סובל מפרוסטטיטיס כבר שנה בקירוב. עברתי כבר בדיקות דם ,שתן,אולטרה-סאונד,קלמידיה,רקטלית,טופלתי בציפרוגיס+עיסוי .בחודש האחרון אני לוקח את הפרוסייפ ומרגיש שיפור ותחושה יותר טובה בצורה משמעותית. האם להמשיך חודש נוסף? התחושה המאוד לא נעימה,והצריבה לאחר מגע מיני עדיין קיימת לשעתיים בערך אחרי המגע . מה הסיבה? האם המשך לקיחת הפרוסייפ יעזור למיגור התופעה הזו בהמשך? תודה רבה , אביב

12/05/2001 | 12:00 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לאביב שלום רב אני מאד שמח שחל שיפור במצבך לאחר נטילת פרוסייף. אמנם המוצר חדש אבל גם לי יש כבר מספר לא מבוטל של מטופלים שמציינים שיפור לאחר טיפול זה. למרות זאת אני צופה שיפור של ממש לאחר מספר חודשי טיפול לפחות ארבע חודשים. בעקרון אני מזכיר לכולנו שהמדובר בתוסף מזון ולא בתרופה, הבא להחזיר לנו את מה שאנחנו לא מקבלים באכילה היום-יומית, לכן אפשר ורצוי להשתמש בתוסף מזון זה לאורך זמן ולא באופן חד פעמי כמו אנטיביוטיקה. כל טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת