נמאס לי

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

28/09/2002 | 18:58 | מאת: גיא

רופא נכבד שלום הנני סובל מפרוסטיטיס כבר שנתייםו אני בן 23 מאז עשו לי צילום אולטראסאונד שגילה דלקתת מאז קיבלתי טרביד למשך חודש וחצי היות וזה לא עבר עשיתי בדיקת תרבית שלא גילתה שום דבר מיוחד קיבלתי למשך חודש וחצי רוליד היות וזה עדיין לא עבר אך אם הזמן השתפר קיבלתי עוד קורס אנטיביוטי של טבאניק למשך חודש וכעבור כמה זמן עןד פעם טבאניק ורוליד למשך חודשים רק אחרי שהפסקתי את האנטיביוטיקה וניסתי תוספי מזון הרגשתי הטבה משמעותית שנמשכה כ 4 חודשים ואז הכל פרץ מחדש כמו לפני שנתיים אם כל הכבוד לרופא שלי הוא מעולם לא התכוון לרפא אותי אלא רמז שכך אצטרך לחיות ורק כשניסיתי משהו אחר באה הטבה כעת כשאני יותר בקיא במידע על המחלה אני יוצא לטיפול בארה"ב בתקוה שירפא אותי לגמרי כי אני חושב שזה אפשרי הטיפול מתמקד בשיטת ה:dirange של דר פלישינו רציתי לדעת מה דעתך על כך ואם יש בארץ מישהו שמבצע טיפול דומה לי נמאס מהמחלה הזו ויודע שהיא נחשבת לפח הזבל של הרפואה לחוות דעתך מצפה

29/09/2002 | 13:16 | מאת: יוסף

1. לאיזו מרפאה בארה"ב אתה מתכוון לפנות ומי הרופא? 2. מה ניסית מלבד אנטיביוטיקה? איזה תוספי מזון, שיטות אחרות? 3. האם ניסית פרוסייף? 4. נסה לדבר עם אורולוג המטפל בשיטות של מסז' + דיקור + לייזר + הומיאופטיה בטלפון 058-215008. במידה ותפנה ותיעזר בו אנא דווח לנו על התוצאות.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת