ניתוח ערמונית או לא!
דיון מתוך פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום ! אני מעוניין לקבל את התייחסותך המקצועית. בבדיקת us. של כליות ודרכי שתן: כליות בגודל תקין, ציסטה בכליה ימין בגודל 23 מ"מ בקוטב עליון. ערמונית מוגדלת 48*45*52 מ"מ, במשקל 56 גר'. מה המלצתך? האם ניתוח , או אפשר לטפל בדרכים אחרות ומה הן. תודה על התייחסותך, בברכת חג שמח, דני.
עד שהרופא יענה: אנא הוסף את : גילך האם בוצעה בדיקת PSA ואם כן מה התוצאה. האם יש הפרעות בהטלת שתן ובאיזו מידה (תדירות,קושי) האם בוצעה בדיקת מישוש על ידי אורולוג מומחה ומה הממצא. איזה מין ניתוח מוצע לך.
תודה על התייחסותך, הוספת הפרטים: אני בן 68 . עברתי בדיקת psr, והתוצאה שלילית (2.69). בעת מתן השתן יש לפעמים כאבים ,לפעמים השתן זורם בהפסקות עם פיזור. טופלתי בכדור xatral -sr 10 מ"ג, והמצב השתפר. לא ניבדקתי על ידי אורולוג בבדיקה ידנית. הניתוח שהוצע לי הוא ניתוח פרוסטטה רגיל דרך הבטן, לא ליזר או אלטרנטיבה אחרת. ממתין להתייחסותך המקצועית, בברכה דני.