היכן ד"ר אריאלי?

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

11/04/2002 | 14:42 | מאת: דני

אולי שמתם לב מ8 באפריל אין עונה יותר ד"ר אריאלי לשאלות. מישהו יודע להיכן הוא נעלם? ומה יהיה עתה גורלו של הפורום הזה?

11/04/2002 | 21:19 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

דר' אריאלי נכנס לםורום כל כמה ימים (5 עד 10) בגלל העומס הרב של העיסוקים האחרים שלו. אני מנסה במיטב יכולתי להביא לפונים תשובות ממה שדר' אריאלי השיב בעבר לשאלות דומות, ולפעמים מידע מהאינטרנט. אם יש שאלות דחופות כדאי לשאול את האורולוג שלך ישירות.

14/04/2002 | 23:14 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני שלא ישמחו- לא נפטרים ממני כל כך מהר. ביי ד"ר אריאלי

14/04/2002 | 23:13 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני שלום אל תדאג- "הסוס תמיד חוזר לאורוותו". ביי ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת