קבוצת תמיכה לסרטן ערמונית "מתפשט"

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

25/03/2002 | 01:34 | מאת: רמי

האם קיים פורום אחר או קבוצת תמיכה לאנשים עם סרטן ערמונית שיצא ו עם גרורות כואבות ?.?? כמה זמן בממוצע חי חולה סרטן ערמונית מרגע שגילה? עבר הקרנות מקומיות הורמונים קזודקס pc spes ועכשיו לאחר 3 שנים יש גרורות בהרבה נקודות חלקן כואב והחל במטסטרון האם ניתן לקוות לתרופות נוספות בשלבים אלו? והכי חשוב --- איפה ניתן ללמוד על שיטות להרגיע כאבים מעמוד שידרה ??? תודה וברכות חג אביב שמח ונעים !

25/03/2002 | 03:48 | מאת: יוסי

לצערי אינני יכול להשיב על שאלתך כי חולה כמוך עם סרטן ערמונית גלייסון 9. מקבל כעת טיפול הורמונלי ומועמד לקבל הקרנות בקרוב. ורוצה ללמוד קצת ממה שעברת. איזה דרגת גלייסון היה לך? כמה זמן עברת טיפול הורמונלי ? כמה הקרנות? איפה עברת את הטיפול ? מה עבר עליך בזמן ההקרנות ? ולמה בחרו לך בטיפול הורמונלי והקרנות ולא הציעו לך ניתוח? האם זה בגלל שהיו גרורות? אודה לך אם תקדיש קצת זמן ותספר לי את כל הסיפור במלואו.

25/03/2002 | 08:44 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

כתבה חשובה בנושא: http://doctors.co.il/magazine/article-view/358 כתבה חדשה וחשובה http://www.doctors.co.il/article/425 אני חושב שהכתבה השניה עונה על חלק מהשאלות שלך. חג שמח (עד כמה שאפשר)

25/03/2002 | 13:22 | מאת: רם

מדובר באבי אינני בקיא בכל אך אשמח לענות מתוך ידע מצתבר - הרבה תלוי מה רמת ה psa שלך? לאבי לא היה גידול שניתן לזהותו. לכן ועקב רמת psa 120לא מצאו ערך לנתח כאשר רוב הסיכוי שלא יתפסו את כל הסרטנים שמטיילים להם.. האם בדקת אופציית ניתוח? קיבל הקרנות באסותא - מיכשור ככה ככה תופעות לוואי - לא נורא איבוד שיער והזעה קרה מידי פעם אבל כל הזמן יש ויהיו שיפורים\ גם עכשיו הוא חש כמעט כמו שחש בהתחלת כל הטיפולים ב99 אין חשש צריך לבוא בראש טוב גם לתוך כל התחום הזה ... המון הצלחה וחג שמח !!!

13/12/2008 | 11:20 | מאת: רונן

שלום דני, אני אשמח אם תוכל לשלוח שוב את הלינקים. שניהם מגיעם לאתר הבית של דוקטורס ולא לכתבה הספציפית. תודה רונן

01/04/2002 | 22:55 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לרמי שלום בקבוצת התמיכה שלנו יש גם חולים עם גרורות בעמצות. אם מצבך מאפשר לך תוכל להצטרף אלינו. אנו עובדים בהתנדבות ולכן אין באפשרותנו לבנות שתי קבוצות נפרדות . אולי כדאי לשקול טיפול בהיפנוזה להקלה על הכאבים בנוסף לכל הטיפולים הרפואיים תרגיש טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת