שאלה לגבי גודל ערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

20/03/2002 | 00:56 | מאת: אבי

מהן המידות של ערמונית תקינה אצל גבר בגיל 53? אבקש תשובה במידות בס"מ ולא במשקל. בדיקה שעשיתי : 3.1X3.9X4.2 . האם זה תקין? אודה מאוד לתשובה.

20/03/2002 | 14:08 | מאת: אבי

תיקון לגבי מידות הערמונית הבדיקה הראתה 3.7X4.4X4.1 ס"מ ולא כפי שכתבתי קודם. אני מרגיש צורך לתת שתן בצורה תכופה והזרם לא חזק. מה שמוזר לי היא העובדה שהבעייה עם הטלת השתן לא קבועה ויש ימים שבהם המצב טוב בהרבה (זרימה חזקה יותר ותכיפות פחות גדולה). מה קורה איתי:? אודה מאוד על תשובות לשאלות הנ"ל.

01/04/2002 | 23:54 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לאבי שלום תקין לחלוטין ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת