סרטן הערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

21/04/2001 | 00:12 | מאת: רני

לפני כשבוע התגלה שלאבי יש סרטן הארמונית והוחלט לבצע מערך של בדיקות אשר במהלכן נמצא כי ישנן גרורות. אנחנו במשפחה בחרדה רצינית אשר נגרמת גם בשל האי וודאות בנושא. אם מישהו יוכל לתת לי קצת יותר פרטים כמו האם יש איזה שהוא סיכוי להחלים ממחלה זו ואם כן באיזה תהליך ומה אורכו. כמו שאתם רואים אין סוף לשאלות ואנו צמאים לתשובות. ועוד יותר יעזור לי זה לקבל תשובה גם ממשהו שנמצא בתקופת המחלה או שלשמחתו הרבה נרפא ממנה. בתודה מראש ואיחולי החלמה לכולם.

21/04/2001 | 22:01 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לרני שלום רב אל יאוש, גם כאשר יש גרורות עקב סרטן הערמונית עדיין המצב אינו חסר תקווה. ברוב המקרים הטיפול מבוסס על טיפול הורמונלי שמטרתו לדכא את ההורמון טסטוסטרון שברובו מופרש מהאשכים. בטיפולי האישי יש מספר רב של חולים עם סרטן הערמונית וגרורות שהמחלה נעצרה בעקבות טיפול זה. לפי דעתי מאד כדאי, אם מצבו של אביך מאפשר, שיצטרף לקבוצת התמיכה שלנו, שם יפגוש אנשים במצבו שעוברים טיפולים. אתה יכול לשוחח אתי באופן אישי כל יום ב' בין שעות 14-18, בטל' 270-250-1800 אם יש פרטים רפאיים נוספים שלדעתך יכולים לעניין גם את הציבור הרחב, אנא תוסיף לנו אינפורצמיה ,כאו בהתכתבות. אם רק תרצה אני מוכן באופן אישי לייעץ ולתמוך בכם לאורך כל הדרך. חזק אמץ שבוע טוב לך ולמשפחתך ד"ר אריאלי

25/04/2001 | 02:17 | מאת: שי

עברתי טיפול הורמונלי {כדורים וזריקות} וסימתי טיפול קרינתי לפני שישה שבועות. רמת ה - psa היא עתה 0.1. האם אכן הודבר הסרטן? מה עם הכושר המיני - היש סיכוי לשקמו? עקב מחלות קודמות {קושינג שטופל בצורה שגויה} רמת הטסטסטרון שלי נמוכה באופן קבוע. האם אוכל לקבל חיזוק בהורמון זה חרף העובדה, שהוא מקור לסרטן הערמונית ? אשמח לקבל תשובות לשאלותי. זה מקרה קשה אך מענין. תודה על תשומת הלב. שי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת