צריבה וכאב

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

12/03/2002 | 18:42 | מאת: אלמוג

שלום ד"ר נכבד מזה כחודשיים סובל מצריבה קבועה בשופכה וכאבים באשכים ולפעמים במפשעות. בדיקות:שתן,תרבית שתן ותרבית זרע -תקינות. לפני חודש קבלתי טיפול:5 ימים תריויד במקביל 10 ימים דוקסילין ולאחר התריויד 10 ימים מטרוגל-עזר קצת ולאחר הסיום הסמפטומים שבו. הרופא חשד ל:PROSTASIS CHRONIC ועשיתי בדיקת TRUS שתוצאותיה: ערמונית קטנה,הסתיידות סביב הקפסולה,SV גדושים עם קפסולה מעובה ומסויידת. קבלתי היום:תריויד 200 מג ,2 ליום למשך 30יום ואח"כ ויטמין E וAVAZINC. לא נשלחתי לבדיקות דם. אודה על הסבר מהות המחלה והאם הטיפול יעיל והאם אתה ממליץ על בדיקות נוספות תודה מראש אלמוג

12/03/2002 | 22:59 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

עד שדר' אריאלי יספיק לענות: יש הרבה שאלות ותשובות על prostatitis בפורום (דלקת הערמונית) אני מניח שאם תקליד את שני המונחים האלה בתיבת החיפוש בראש העמוד תקבל הרבה מידע. רק דע שדלקת כרונית של הערמונית במקרים רבים מחלה עיקשת מאד ויכול לקחת זמן רב עד הריפוי. אם זה יהיה המצב אצלך, העזר בהרבה סבלנות.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת