השימוש בCasodex

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

12/03/2002 | 14:43 | מאת: בועז ארז

בבדיקה טרנסרקטלית וביופסיה של בלוטת הערמונית נתגלו תאים של קרצנומה, לפני אתור היקף הבעיה ע"י Ct בטן ומיפוי עצמות . אני מקבל טיפול ב Casodex 50 מ"ג מה מיועדת התרופה לרפא , לעכב,? והאם הצלחת הטיפול הזה עשוי למנוע טיפול רדיקלי,פולשני , וכו'??? בתודה מראש וברכות ליוזמי האתר האנושי והמועיל הזה בועז

12/03/2002 | 22:53 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

עד שדר' אריאלי יספיק לענות: חפשתי casodex באינטרנט ואני מוצא אותו בצירוף תרופה בשם LHRH . ה CASODEX כנראה מעקב את התפתחות הסרטן באופן משמעותי אם הוא מונע את הצורך בטיפול קרינתי, קריאוסקופי (בהקפאה) או ניתוחי, כנראה לפי מה שאני קורא תלוי באיזה שלב תופסים את המחלה. אם האנגלית שלך טובה אני מציע לך לבדוק במנוע החיפוש www.google.com את הכתבות בנושא בעצמך, ואחרכך לשאל את האורולוג שלך שאלות נבונות. (כך אני נוהג למגינת ליבם של כמה רופאים ושמחתם של אחרים) אני גם מציע לך לקרא את שתי הכתבות של דר אריאלי http://doctors.co.il/magazine/article-view/358 כתבה חדשה וחשובה http://www.doctors.co.il/article/425 כמו כן כתבה על תוסף מזון בשם פרוסייף שקבלתי בעקבות פנית אחדים מהגולשים והעליתי לאתר הבית שלי מפני שאני חושב שהיא אולי חשובה: http://www.angelfire.com/bc3/schiffer/prosafe.htm דר' אריאלי סבור שאפשר לקחת את התוסף גם בנוסף לטיפולים אחרים.

19/03/2002 | 23:56 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני הקסודקס 50 מ"ג אינו במקום טיפול אלא כתוספת לטיפול או מקדים טיפול יותר דפיניטיבי. לא הייתי מסתפק רק בו. ד"ר אריאלי

19/03/2002 | 23:54 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לבועז שלום שימוש בקסודקס לבדו אינו טיפול שיכול למנוע טיפול יותר יסודי. עד לבירור המלא זה סביר אבל אח"כ תצטרך לשבת עם הרופא המטפל שלך ולקבוע את הטיפול בכללותו. הייתי מציע לך להצטרף לקבוצת התמיכה שלנו . הפגישה הבאה היינה ביום ד' 20.3.02 שעה 17.00 , רח' רביבים 7 גבעתיים. כעקרון הפגישות כל יום ד' אחרון של החודש , הפעם הקדמנו עקב החג ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת