אונקולוגיה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

09/03/2002 | 18:01 | מאת: דוד

טיפול בתרופות - במשך חודשיים אני מקבל תרופות: סיספלטין, אתיאול וגמזר. אני עובר טיפול כימוטרפי מונע. אני אמור לעבור 3 קורסים. עברתי שניים. היות שתרופות אלו מחלישות אותי מאוד בשבוע הראשון לקבלתן,שאלתי היא, האם ניתן לעשות הפסקה של שבועיים-שלושה ולאחר מכן להמשיך בטיפול (קבלת הקורס השלישי) ? תודה

10/03/2002 | 07:57 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

עד שדר' אריאלי יענה: אני באמת לא חושב שזו שאלה שאפשר לקבל לגביה תשובה בהתכתבות. זה תלוי בתוצאות בדיקות שלך. אם זה מתיש אותך מאד, צריך לעניות דעתי לבצע בדיקות דם לראות רמת המוגלובין, שעלולה לרדת בעקבות טיפול כימוטרפי ואולי לנקוט צעדים בהתאם. אני מציע שתצלצל למרפאה בה אתה מטופל ותבקש פגישה עם הרופא שלך עקב חולשה. אתה יכול גם להגזים בטלפון (לא אצל הרופא כדי שלא יעשה שגיאות) כדי לשכנע את הפקיד/ה.

11/03/2002 | 20:19 | מאת: דוד

אני מציעה שתפסיק לתת לאנשים תשובות שהם יודעים מראש.

10/03/2002 | 23:32 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדויד שלום עליך לשאול שאלה זו את האונקולוג שמטפל בך. ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת