הסתיידות בערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

08/03/2002 | 20:56 | מאת: חיים

בבדיקת אולטרסאונד שערכו לי ב-"פורום רופאים" גילו שיש לי הסתידות בערמונית( גילי הוא 43 ) האם זה נורמלי ומהם ההשלכות לזה תודה מראש לכל התיחסות מקצועית !

08/03/2002 | 23:47 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אני מניח שהיו סיבות לבדיקת האולטרסאונד. אני מניח שדר' אריאלי יוכל לתת תשובה יותר טובה אם תפרט את הסימפטומים שגרמו לך להבדק. הסתיידות הערמונית שכיחה, אבל אצל גברים מבוגרים יותר. אני כאמור לא רופא, ודעתי ממש לא מקצועית.

10/03/2002 | 23:33 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לחיים שלום זהו ממצא מקרי בלבד לרוב אינו בעל חשיבות . יש המאמינים שזה מעין רמז לדלקת כרונית בערמונית. אני אישית לא כל כך מאמין בזה. ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת