psa free

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

05/03/2002 | 11:15 | מאת: אפרים

שלום אודה לכם על הסבר מהו psa free מה זה אומר בגיל 56 אם הpsa הרגיל הוא 8.7 ו psa free הוא 0.6 ( 7% ) תודה

05/03/2002 | 18:03 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

עד שהרופא יענה: אם הבנתי נכון - רמת PSA היא 0.6 וPSA חופשי 7% . בגיל 56 זה אומר תוצאה תקינה אלא אם יש סימפטומים נוספים. אם יש כאלה, אנא עדכן. למה ביצעו את הבדיקה, בדיקה שגרתית או לשלול איזה חשד.

10/03/2002 | 23:45 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני ככל שאחוז ה- FPAS יותר נמוך יותר חשוד לממאירות . מחלקים את ה- FPSA ב- PSA ומחשבים את האחוז. פורסם אצלנו בפורום מאמר בקשר לכך. אולי תכתוב לו את הקישור. אתה בטוח תמצא אותו . ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת