בדיקת PAS

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

04/03/2002 | 12:26 | מאת: משה

האם אפשר לקבל פרטים על בדיקת PAS 1. מה בודקים 2. כיצד בודקים 3. כיצד מנתחים את התוצאות

04/03/2002 | 17:34 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

PSA prostate specific antigen זאת בדיקת דם רגילה. כדי למנוע דקירה מיותרת אני מבקש מרופא המשפחה לכלול אותה בבדיקות השנתיות השגרתיות שאני מבקש ממנו. התוצאה הצפויה תלויה בגיל של הנבדק, אבל כללית כל תוצאה מעל 4 מבקשת התיחסות - דהינו הפניה לאורולוג מומחה. בתוצאה מעל 7 כדאי לבקש בדיקת PSA חפשי. למה אתה שואל. האם יש לך סימפטומים המצביעים על בעיות ערמונית, כגון תכיפות של השתנה.

07/03/2002 | 18:20 | מאת: שוש

בדיקת שתן ודם רגילה ואם התוצאה מעל 4 שווה בדיקה נוספת

10/03/2002 | 23:57 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לשוש האם אתם מתכוונים ל- PSA ?? בדיקה מעל 4.0 מצריכה בדיקת רופא אורולוג ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת