קבוצת תמיכה - כפר סבא

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

03/03/2002 | 19:55 | מאת: DAN

שלום, אני מחפש קבוצת תמיכה או או אפילו תמיכה פרטנית עבוא אדם מבוגר עם סרטן הפרוסטטה, בכפר סבא. אני אודה לכול תגובה, ניסיתי לבתקשר למספר שפורסם אך המספר אינו זמין. תודה רבה.

03/03/2002 | 20:57 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

המספר אכן לא זמין רוב הזמן. הוא גם אמור לקלוט פקס אם שאלות בזמנים שונים אבל הוא לא הגיב כשניסיתי. פגישת עמותת התמיכה לחולי סרטן הערמונית נשאר: ביום ד האחרון בחודש17.00 גבעתיים, ,7רח' רביבים אם יהיה שינוי (ועד עכשיו זה לא קרה) אני בטוח שדר' אריאלי יודיע על כך בפורום. זאת ההזדמנות הכי טובה לפגוש שותפים לגורל. אני בעצמי לא מוכן לתקשר חוץ מהפורום, אבל אולי תוכל לשכנע את ה"אדם המבוגר" (אני בעצמי בן 76) לקרוא מה שקורה בפורום, ואם תהינה לו שאלות דר' אריאלי ואנוכי הקטן ננסה להשיב עליהן ברצון.

03/03/2002 | 21:30 | מאת: DAN

תודה דני. ה"אדם המבוגר" בן 82, מתגורר בכפר סבא. לפי תשובתך (תודה על הזריזות) אני מבין שהמפגשים הם בגבעתיים. האם מישהו יודע על תמיכה (אפילו פרטנית) (בתשלום?) בכפר סבא? שוב תודה, DAN

11/03/2002 | 00:03 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני שים לב , הקבוצה נפגשת בפעם הבאה שבוע קודם ( בגלל הפסח) ב- 20.3.02 בשעה הרגילה 17.00 לידיעת כל המעוניינים להצטרף. ד"ר אריאלי

10/03/2002 | 23:59 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדן שלום בשלב הזה למיטב ידיעתי הקבוצה לתמיכה בחולי סרטן הערמונית היינה הקבוצה שלנו ואנו נפגשים בגבעתיים, רח' רביבים 7 ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת